Ontwerp

Eén van de belangrijkste fases van het aanleggen van een tuin, is een geschikt ontwerp. Het is de kunst om de wensen en eisen van de klant tot werkelijkheid te brengen. Dit binnen het gewenste budget en de mogelijke ruimte die er is. Maar Cuperus Tuinen probeert een stap verder te gaan. Door op een creatieve manier mee te denken met de klant, biedt Cuperus Tuinen ook nieuwe inzichten aan naar de klant toe.

 

Als eerst word de tuin ingemeten en de wensen van de klant opgenomen. Dit is de basis om te kunnen beginnen met het ontwerpen van de tuin. Er worden een aantal schetsen gemaakt om te kijken of de ontwerper en de klant op 1 lijn zitten. Als de klant één van de schetsen heeft goedgekeurd, wordt deze schets verder uitgewerkt tot een ontwerp en kan er worden bepaald welke materialen er worden verwerkt in de tuin. Op deze manier is het direct mogelijk om bij de presentatie van het ontwerp een geschatte prijsopgave te maken van de kosten voor de aanleg van de tuin.

 

Als het ontwerp definitief is kan er tijdens de aanleg altijd nog geschoven worden en kleine aanpassingen gedaan worden. Dit is omdat de maten op papier in het echt toch weer anders over kunnen komen.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een ontwerp? Neem dan gerust contact op voor een eerst vrijblijvend gesprek.